Film og videoproduktion er et fag, hvor mange faktorer spiller ind. Men det er samtidig et af de mest effektive kommunikationsredskaber.

Derfor har flere og flere virksomheder og organisationer brug for både film, livestreams men mange virksomheder oplever, at det er både besværligt og dyrt at hyre produktions selskaber.

 

Hos NOTONLY hjælper vi gerne med hele processen. Ved et uforpligtende møde kan vi hurtigt klarligge hvilke overvejelser og opgaver der er i forbindes med jeres ønskede video produktion, således kan I selv vurderer hvor stor en del I selv ønsker at bidrage med i  videoproduktionen.

Opstår der forhold eller ønsker undervejs der fordyre projektet bliver I naturligvis hurtigt indraget med løsnings forslag og et økonomisk overblik for at træffe det bedste valg for den videre produktion. Ellers er vores priser på den færdige produktionen uden en masse undtagelser. Således I kender udgiften inden vi starter projektet.

 

Produktionsselskaber kommer i mange størrelser og afskygninger –hos NOTONLY gå vi et skridt af gange og møder kun op med der personel vi mener er nødvendigt til opgaven. Vores mål er at gøre produktionen så enkelt og økonomisk så muligt. Vi mener at faglig håndværk og professionel nørderi giver det bedste resultat ved en videoproduktion derfor arbejde vi kun sammen med de mest dedikeret mennesker i branchen, når der er behov for det og alle er eksperter på deres område.

 

Alt dette får du du får når vi abejder på dit Video projekt:

 

Projektledelse.

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

 

Fri kørsel til én destination.

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer kan det tilkøbes.

 

Redaktionsmøde.

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

 

Storyboard.

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne kort beskrives. Når storyboardet er skrevet, er prisen inc. en korrekturgang.

 

Gode stemmer.

Vi har en række profesionelle  stemmer, der alle kan hjælpe dit budskab med en god SPEAK men du er også velkommen til at indtale det selv

.

Royalty-free musik.

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

 

Redigering.

Jeres produktion bliver redigeret efter aftale og senest ved den aftalte deadline fremsender vi et privat link til jeres produktion. Vi arbejder struktureret og alle rettelser bliver samlet i et dokument, så vi undgår at komme ud i unødige korrekturgange.

 

Levering.

Vi leverer i det format der passer bedst til den ønskede platform og brugsretten er selvfølgelig jeres.